Verkoopstyling

We willen allemaal graag dat ons huis snel en voor een goede prijs wordt verkocht. Daarom is het van belang dat uw woning er optimaal uitziet.


Tenslotte is de eerste indruk blijvend en het kan de potentiŽle koper doen afschrikken of juist enthousiast maken. Daarom is het van belang dat uw woning transparant wordt voor de koper. Overbodige meubels moeten worden verwijderd, positieve punten extra belicht en kleine klusjes worden afgemaakt.
Doordat u een emotionele band heeft met het huis is het moeilijk om veranderingen te herkennen en door te voeren.

Het is verstandig om een verkoopstyling te laten doen voordat u uw huis gaat verkopen. U wilt namelijk ook op de makelaar een goede indruk maken, zodat hij uw bezit op de juiste waarde kan bepalen en betere foto's in de brochure en op internet kan plaatsen.
Mogelijk kan ik u helpen met deze verkoopstyling. Bij een verkoopstyling lopen wij samen met u het gehele huis door en geven direct adviezen om de woning verkoopklaar te maken. Ik streef ernaar om met geringe inspanning en minimale kosten een zo optimaal mogelijk resultaat te behalen. Na het consult krijgt u een rapport met daarin de aandachtspunten die aangepast moeten worden. U kunt zelf bepalen wat u wilt doorvoeren. Het verkoopklaar maken kunt u zelf uitvoeren of door mij laten uitvoeren.

 

Wilt u meer weten? Neem gerust contact met mij op.